eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’dan Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tebrik

Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’dan Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tebrik
08 Nisan 2024 - 1:29

Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’dan Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tebrik Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı ve Ünye’nin Hemşehrisi Yavuz Selim Kıran, Ünye Kadın Futbol Kulübü’nün TFF Kadınlar 1. Ligi’nde elde ettiği muhteşem başarıyı kutlayan bir mesaj yayınladı.

Sayın Kıran, Ordu’nun çeşitli spor branşlarında elde ettiği başarıları ve üst liglerde mücadele eden takımları gururla selamlarken, Ünye Kadın Futbol Kulübü’nün son hafta lider Bornova Kadın Futbol Kulübü’nü 3-0 yenerek TFF Kadınlar 1. Ligi’nin 2023-2024 sezonu şampiyonu olmasını vurguladı.

Başkan Deniz Benli ve yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları gönülden tebrik eden Sayın Kıran, takımın başarısının ardından Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde de Ünye Kadın Futbol Kulübü’nün başarılı bir performans sergileyeceğine inancını dile getirdi.

Bu önemli başarı vesilesiyle Ünye Kadın Futbol Kulübü’nü bir kez daha tebrik eden Sayın Kıran, kulübün gelecekteki başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Sayın Kıran’ın mesajı, Ünye’nin spor alanındaki yükselen değerini ve başarılarını bir kez daha vurgularken, sporculara ve yönetim ekibine moral ve motivasyon kaynağı oldu.

Başarılarının devamını dileriz!

 

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı
Yavuz Selim Kıran

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-