eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yeni Başkan ve Yönetiminden Beyazay Derneği’ne Ziyaret

Yeni Başkan ve Yönetiminden Beyazay Derneği’ne Ziyaret
13 Nisan 2024 - 12:35

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi yeni başkanı ve yönetimi, Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nin yeni başkanı Ömer Çıraklı ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Ziyaretçileri Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanı Cihan Çakır ve Ünye İlçe Başkanı Dursun Ali Akın karşıladı.

Ziyarette, engellilerin karşılaşacağı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine yapılan sıra istişarelerin yanı, gelecekte gerçekleştirilebilecek ortak projeler ve etkinlikler konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Yeni başkan Çıraklı, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Engelli bireylerin toplumsal yaşamasını tam olarak sağlamayı sağlamak için birlikte çalışmayı büyük önemsiyoruz. Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi olarak, engelli vatandaşların haklarını savunmak ve onların yaşamlarını iyileştirmek için sürdüreceğiz.” dedi.

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanı Cihan Çakır da ziyaretten memnuniyeti dile getirerek, “Engelleri bir arada aşmak ve onların yaşamlarını parçalar için işbirliği yapmak çok önemlidir. Ben ziyaretlerinden dolayı Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nin yeni başkanı Ömer Çıraklı ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum”. dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-