eskort samsun

ÜNYENETHABER

Altınordu Belediyesi’nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Altınordu Belediyesi’nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
13 Nisan 2024 - 13:20

Altınordu Belediyesi, seçimden sonraki ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Altınordu Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Ulaş Tepe başkanlığında gerçekleştirildi.

Altınordu Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Ulaş Tepe başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda önemli gündem maddeleri görüşülerek kararlar alındı.

Başkan Tepe, Konuşmasında Hemşerilerine Teşekkür Etti:

Başkan Tepe, yaptığı konuşmada 92 mahallede 235.000 hemşerisini kucaklayarak herkese eşit hizmet götürmeyi hedeflediklerini ifade etti. Bu duygu ve düşünceyle çalışmalarına devam edeceklerini belirten Tepe, Altınordulu hemşerilerine de teşekkürlerini iletti.

Meclis Başkanvekilleri Seçildi:

Toplantıda, CHP adına meclis 1. Başkanvekili adayı Hasan Karamustafaoğlu, kapalı oylama sonucunda 25 oy alarak 1. Başkanvekili seçildi. Meclis 2. Başkanvekili ise 19 oy alan Yelda Dalak oldu.

Meclis Asil Katip Üyeleri ve Yedek Katip Üyeleri Belirlendi:

Meclis Asil Katip Üyeleri olarak Buse Aydın ve Davut Çağan Yılmaz seçildi. Yedek Katip Üyeler ise Nuray Ataoğlu ve 21 oy alan Mustafa Aydemir oldu.

Belediye Encümen Üyeleri Seçildi:

Bir yıl görev yapmak üzere Belediye Encümenliğine Hamdi Salih Kalyoncu, Bahadır Baş ve Bayram Yazan 22’şer oy alarak seçildiler.

Ordu Şehir Hastanesi Bağlantı Yolları ve Çevresindeki Kamulaştırma Sorunu Ele Alındı:

Ordu Şehir Hastanesi bağlantı yolları ve çevresinde bulunan kamulaştırmayı ortadan kaldırmak için revize edilecek. Başkan Tepe, konu hakkında yaptığı açıklamada, “İşi gücü Altınordu olan Altınordu’ya hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Altınordu’daki imar probleminin çözüldüğü bir Altınordu inşa edeceğiz. Bizim derdimiz taş üstüne taş koymaktır” dedi.

Toplantıda ayrıca, gündemdeki diğer maddeler görüşülerek kararlar alındı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-