eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN TAVLI MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN TAVLI MAZBATASINI ALDI
15 Nisan 2024 - 17:19

Ünye ilçesinde yapılan yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı, bugün Ünye Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Tavlı, adliye binası önünde düzenlenen törene yoğun katılım eşliğinde geldi. Burada kendisini bekleyen vatandaşlar ve destekçileriyle bir araya gelen Tavlı, mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı.

MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu; “Bir kez daha gördük ki Ünyeli hemşehrilerimiz kendilerine emanet edilen bu sorumluluğun bilincinde olduğunu göstermiş oldular. Ben buradan emeği geçen, efor sarfeden, gecesini gündüzüne katan, başarıya ulaşmak için çalışan Ünyeli hemşehrilerimize, bu davaya gönül vermiş kardeşlerimize teşekkürler ediyorum. Ünye’ye ve Hüseyin Tavlı’ya hayırlı uğurlu olsun. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin.” dedi.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan; “Çıktığımız bu yolda, seçim sürecinde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. İki aylık seçim çalışması döneminde bu kadar heyecanlanmadım, gururlanmadım, onurlanmadım. Bu 5 yıllık yeni süreçte üzerimize ciddi bir yük aldık. Sizler de bize güvendiniz ve bu görevi bizlere verdiniz. Önümüzdeki 5 yılda, 85 mahallemizle birlikte kazanan Ünye olacaktır. Kazanan demokrasi, kazanan Ünye olmuştur.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “2019 yılında böyle güzel bir şekilde mazbatamızı alarak ilçemize hizmet etme fırsatı bulduk. Aynı şekilde 31 Mart yerel seçimlerinde de başta Sayın Cumhurbaşkanımızın bizleri burada aday göstermesiyle, siyasi büyüklerimizin bizlere destekleriyle sahada çalışmalarımızı yürüttük. Bizlere destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Mazbatamızı aldık. Bize oy verenler ve vermeyenlerle hep beraber kucaklaşarak, şehrimize durmak yok yola devam diyerek, işlerimize devam etmek, sorunları çözmek ve geleceğe hazırlamak adına çalışacağız. Şehrin dertleriyle dertlenerek Ünye’nin kazanması için mücadele edeceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat; “31 Mart tarihinde güzel bir seçim geçirdik. Bağımsız yargı gözetiminde Türkiye’de huzur ve barış içinde güzel bir seçim geçirildi. Her ne kadar buna gölge düşürmek isteyenler olsa da başarılı olamadılar. Ben belediye başkanımızı ve meclis üyelerimizi tebrik eder, başarılar dilerim. Mazbatadan sonraki görevimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hizmet çalışmalarını ortaya koymaktır. Seçimler hizmet görevinin kimin yapacağının, kimin sorumluluk aldığını belirleyen süreçlerdir. Biz kazandık demekten ziyade görev aldık, sorumluluk aldık ruhuyla hareket ediyoruz. Ben görevini başarıyla tamamlaması için Hüseyin Tavlı Başkanımıza yardımcı olacağım. Hep beraber 5 yıl beraber olacağız. Yapılacak hizmetler sadece bu beş yıla değil, bundan sonraki yıllara da örnek olsun. Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim mahcup etmesin.” dedi.

Tavlı, mazbatasını aldıktan sonra Belediye önünde açıklama yaparak teşekkür etti. Yeni dönem için hayırlı olsun dualarıyla Ünye Belediyesi’ne giren Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, makamında tebrikleri kabul etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-