eskort samsun

ÜNYENETHABER

Faruk Ateş’in İlk Kitabı Okuyucularla Buluştu: ” Hayatın İçinden”

Faruk Ateş’in İlk Kitabı Okuyucularla Buluştu: ” Hayatın İçinden”
15 Nisan 2024 - 23:25

Faruk Ateş’in İlk Kitabı Okuyucularla Buluştu: ” Hayatın İçinden”

 

Çakır Medya köşe yazarı ve aynı zamanda A52 TV programcısı  emekli din görevlisi Faruk Ateş’in uzun süredir beklenen ilk kitabı sonunda yayınlandı. İlke dolu bir üslupla kaleme alınan kitap, okuyucularıyla buluşarak merakla bekleyenleri karşıladı.

 

Kitabın tanıtımı sırasında Faruk Ateş, imzalı kitapları yakın çevresiyle paylaşarak sevdiklerine anlamlı bir hediye vermenin mutluluğunu yaşadı. Bu bağlamda, Çakır Medya imtiyaz sahibi Cihan Çakır’a da kendi eseri olan ”  Hayatın İçinden”adlı kitabını ve el emeği göz nuru bir tespihi hediye etti.

 

Başkan Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Hayatın gerçekten tam da içinden” diyerek ,Faruk Ateş’in   kaleminden taze bir soluk olan kitabı övdü. Başkan Çakır, okuyucuların kendi hayatlarından kesitler bulabileceği bu eserin bayram hediyesi olduğunu belirtti.

 

Kitaba ulaşmak isteyenler için, Ünye’deki Saadet Kitap Kırtasiye , Fatih Kitap Kırtasiye Ve Seçkin Kitap Kırtasiye gibi kitapçılarda bulunabileceği belirtildi. Ayrıca, bayram sonunda düzenlenecek imza günü de ilerleyen günlerde duyurulacak.

 

Hayatın içinden ilham alan ve derin düşüncelerle bezenmiş bu eseri keşfetmek için sabırsızlanan okuyucuları, Faruk Ateş’in imza gününe davet ediyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-