eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAKMAKCI’DAN SOSYAL MEDYADAKİ SKANDALA KINAMA

ÇAKMAKCI’DAN SOSYAL MEDYADAKİ SKANDALA KINAMA
18 Aralık 2015 - 1:22

bbb

Ak parti İlçe Başkan yardımcısı sayın Mustafa Çakmakcı’dan, Ak parti ilçe yönetim kurulunda görevli aynı zamanda basın mensubu olan Mustafa Kemal Yeni’nin kendi kösesinde kaleme aldığı basında yer alan yazısı ve buna kimliği belli olmayan bir şahıstan sosyal medya üzerinden gelen tepki ile oluşan gündeme yönelik  bir değerlendirme aldık.

Ak parti İlçe Başkan yardımcısı sayın Mustafa Çakmakcı;Sayın Mustafa Kemal Yeni, AK Partimizin kurulduğu günden bu yana, ilçe bazında da olsa, parti yönetim kurulu üyeliğinden milletvekili danışmanlığına kadar üst düzey görevler yapmış, görevleri nedeniyle de parti hafızası içinde yer almış; halkımızın ve üyelerimizin her türlü düşüncelerine ve eleştirilerine muhatap olmuş, çoğu zaman, çözüm üretme beklentisine maruz kalmış bir arkadaşımızdır.

Son günlerde medyada paylaştığı ve Ak partili Belediye idaresini ilgilendirdiği şeklinde yorumlanan eleştiri yazısı tartışılmaktadır. Biz de bu  tartışmayı değerlendirdik. Bu eleştirinin yapılacağı yerin öncelikle medya değil, parti içi yönetim toplantıları, grup toplantıları ve ilçe danışma meclisi toplantıları olduğu ve eleştirilerinin paylaşma zemini ve usulünün nasıl olması gerektiğini sorgulaması ile ilgili istişarelerde bulunduk.

Ancak vahim olanı, her ne kadar kimliği belli olmasa da, gösterdiği tavırla Ak parti camiası içinde olduğu anlaşılan bir şahıstan, sayın Mustafa Kemal Yeni’nin yazısına gelen, nezaket sınırlarını aşarak, bunu tamamen hasmane bir tavırla küfür ve hakaret boyutundaki AK Partililiğe kesinlikle yakışmayan tepkidir. Burada şu gözden kaçmamalıdır ki, sayın Yeni’nin eleştirisini medyaya taşıması bir tarafa; başka bir şahsın da, yine medya üzerinden küfür ve hakaretlerle AK Partililik taslamasının partimize verdiği zarar gözardı edilemez. Zira partimizin küfürbaz insanların içinde olduğu bir camia olarak algılanmasına kimsenin hakkı da, haddi de yoktur. Kimse partimizin, nezaket, terbiye, sevgi, saygı vicdani ve vefa gibi insani  değerler üzerinden karşılık bulduğunu unutmamalıdır. Buna yakışan tavırda olunmalıdır.

Bu kimliği belli olmayan şahsın küfürbaz tavrı AK Partililiğe sığmamaktadır. Kimse de bu tavrın arkasında olamaz. Bir yanlışa, başka bir yanlışla karşılık verilmez. Bu sefer her yanlış değerlendirilir. Ayrıca şu husus da unutulmamalıdır ki, partimiz içinden her kim hangi görevde olursa olsun, görevini yaparken, halkın AK Partimize teveccühü ve partililerimizin AK Partimiz için yaptıkları fedakarlıkları ile o görevlere geldiklerini unutmamalıdırlar. Teveccüh de fedakarlık da, karşılığı bu dünyada ve ya ahirette sorulacak bir hak nedeni… Bu görevlerde olanların şahsi tercihleri ve tavırları ile, bu teveccüh ve fedakarlıkları yapanları mahcup etmesi de, rencide edici bir şekilde hakka girmek olur… Allah herkesi hakka girmekten esirgesin… Herkesi iletişime ve hakka davet ediyorum dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-