eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’dan Beyazay Derneği’ne Ziyaret

Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’dan Beyazay Derneği’ne Ziyaret
17 Nisan 2024 - 23:07

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanlığı’nı ziyaret edip dernek Ordu İl Başkanı Cihan Çakır ve Ünye İlçe Başkanı Dursun Ali Akın ile bir araya gelerek engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bugün gerçekleşen ziyarette, Bakan Yardımcısı Kıran, engelli vatandaşlarımızın karşılaştığı zorlukları ve ihtiyaçları doğrudan yerinde gözlemleyerek, çözüm odaklı yaklaşımların geliştirilmesine katkı sağladı. Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanı ve diğer yetkililer, derneğin faaliyetleri ve engelli bireylerin günlük yaşamlarını iyileştirmeye yönelik projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Bakan Yardımcısı Kıran, Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanlığı’na verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik ortak çabaların önemini vurguladı.

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanı Cihan Çakır ve Ünye İlçe Başkanı Dursun Ali Akın ziyaretlerinden dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’a teşekkürlerini iletti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-