eskort samsun

ÜNYENETHABER

PERŞEMBE’YE ASFALT KONFORU

PERŞEMBE’YE ASFALT KONFORU
18 Nisan 2024 - 13:21

BOĞAZCIK – AZİZİYE SAHİL BAĞLANTI YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili olan Ordu’da 2200 km yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ulaşım hamlesi ile kentin yol sorununu çözmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Perşembe ilçesinde Boğazcık ve Aziziye mahallelerini sahil bağlantı yoluna bağlayan 2 km’lik yol ağında başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

TOPLAM UZUNLUĞU 2 KM

Perşembe ilçesinin en güzel mahallerinden olan Boğazcık ve Aziziye mahallelerini sahile bağlayacak olan güzergâhta başlatılan çalışmalarla yol 12 metre genişlikle ile modern hale dönüştürüldü. Ekipler tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışma ile 2 km’lik yol ağı modern ve konforlu hale getirildi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Hizmetten son derece memnun olan mahalle sakinleri de kendilerine modern ulaşımın kapılarını aralayan Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Çok güzel bir hizmet. Daha önce yollarımız çok kötüydü. Ulaşımda güçlük çekiyorduk. Allah Büyükşehir Belediye Başkanımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-