eskort samsun

ÜNYENETHABER

GAZETECİLERDEN, ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI KARAYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GAZETECİLERDEN, ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI KARAYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
20 Nisan 2024 - 1:28

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği, Yeniden Refah Partisi’nin Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit’i Ziyaret Etti

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği, geçtiğimiz yerel seçimlerden zaferle çıkan ve tekrar Çaybaşı Belediye Başkanı seçilen Mesut Karayiğit’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Cihan Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Karayiğit’e hayırlı olsun dileklerini iletmek için bir araya geldi.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Ziyaret sırasında Başkan Karayiğit, dernek heyetine memnuniyetini dile getirerek, “Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Cihan Çakır, Başkan Yardımcıları Gökhan Beşikçioğlu, Sema Beşikçioğlu ve Dernek Katibi Barış Tayfun Nal’a nazik ziyaretleri ve tebriklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ÇAYBAŞI KAZANDI

Dernek Başkanı Çakır ise, Karayiğit’e yerel seçimlerde gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebriklerini iletti. Çakır konuşmasında, “Çıktığınız bu kutsal yolda, genç, dinamik bir lider olarak her kesimin sevgi ve saygısını kazanan vizyoner bir başkanın Çaybaşı’nın başına gelmesi,  kentin makus talihin değişeceğinin işareti olduğuna inancım tamdır. Çaybaşı gibi iktidar partisinin oy potansiyelinin yüksek olduğu bir bölgede böyle bir zafer elde etmek kolay değildir. Sizi ve ekibinizi canı gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-