eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIZ MESLEK LİSESİ ÜNYEMİZE MADALYALARLA DÖNÜYOR

KIZ MESLEK LİSESİ ÜNYEMİZE MADALYALARLA DÖNÜYOR
20 Nisan 2024 - 15:59

Ünye Arif Nihat Asya MTAL Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı katıldığı yarışmada aldığı madalyalarla ilçemize dönüyor. Katıldıkları her yarışmada madalyalar alan ve Ünye’mizi gururlandıran öğrenciler ve onları yetiştiren eğitimciler, Ünye’ye yeni bir gurur yaşattı.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü onayıyla Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Alanya Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği işbirliğinde 5.’si düzenlenen gastronomi yarışmasında ana yemek kategorisinde; Ünye Arif Nihat Asya MTAL (Kız Meslek Lisesi) öğrencisi Ceren EFE birinci olup altın madalya kazandı. Tatlı kategorisinde yine aynı okuldan, (Arif Nihat Asya MTAL) Leyla KURT üçüncü olup bronz madalya kazandı.

Konu ile ilgili Okul müdürü Mustafa Temiz yaptığı açıklamada, “öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bu yarışmaya gelmemize vesile olan ve katkılarından dolayı Gürcüoğlu Fırını Hasan Yüksel Beye ve Mert Er beye okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.  Her zaman yanımızda olan ve desteklerini sunan saygıdeğer Ünye İlçe Müdürümüz Özgür Tokgöz’e ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu’na şükranlarımızı arz ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-