eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÖZER,”ORDU’NUN İHTİYACI BİRLİK VE BERABERLİK”

ÖZER,”ORDU’NUN İHTİYACI BİRLİK VE BERABERLİK”
23 Nisan 2024 - 12:15

Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Ordu Ticaret ve Sanayii Odası’nın düzenlediği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Özer, Ordu’nun ihtiyacı olanın birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayarak, kentteki potansiyelin ancak bu şekilde harekete geçirilebileceğini belirtti.

Vekil Özer, toplantıda yaptığı konuşmada kentteki yetkililere hitaben şunları söyledi: “Çok kıymetli Valim, çok kıymetli başkan vekillerimiz, kıymetli rektörümüz, belediye başkanlarımız, ticaret odamızın çok değerli başkanı, değerli üyeler, kıymetli basın mensupları; hepinizi hoş geldiniz. Sizi sevgi, saygı ve hürmetlerle selamlıyorum. Öncelikle kıymetli başkanımıza ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Ordu’nun ihtiyacı olan şey birlik ve beraberlik.”

ÖNCELİKLER BELİRLENMELİ!

Konuşmasında Ordu’nun son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiğini ancak önceliklerin belirlenmemesi nedeniyle potansiyelinin tam anlamıyla kullanılamadığını dile getiren Özer, özellikle eğitim, sağlık, turizm ve altyapı gibi alanlarda yapılan yatırımların etkin bir şekilde koordine edilmesi gerektiğini vurguladı.

Özer, konuşmasının devamında şu ifadelere değindi, “Tabii başlangıçtaki dağınıklıklar, gelen kaynakların çok verimli bir şekilde kullanılmasının önünde bir set, bariyer oluşturuyor. Yani Ordu, son yirmi yılda sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde eğitimde, sağlıkta, turizmde, ulaştırmada ve altyapıda savunma sanayiinde bu kadar devasa adımlar atarken, Ordu’nun bundan mahrum kalması mümkün değil. Ulaştırma ve altyapı bakanlığının en fazla yatırım verdiği iller arasında en başta Ordu geliyor. Ama o kadar dağınık yatırım var ki. Herkes kendi evinin önündeki yolun yapılmasını istiyor. Mesela Çambaşı yolu bu yol kritik, neden kritik? Çünkü orada turizmle ilgili çok ciddi yatırımlar var. Onun için bizim, sayın valimizin riyasetinde milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, belediye başkanlarımızla, STK’larımızla birlikte her alandaki önceliklerimizi birbirleriyle geçişkenliklerini de hesaba katarak çok iyi bir şekilde ortaya koymamız gerekiyor.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-