eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Tavlı Koltuğunu Öğrenci Ali Kıvanç’a Devretti

Başkan Tavlı Koltuğunu Öğrenci Ali Kıvanç’a Devretti
23 Nisan 2024 - 13:43

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın makam koltuğu Ünye Anafarta İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ali Kıvanç’a teslim edildi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında anlamlı bir adım attı. Geleneksel hale gelen bu özel gün etkinliğinde, Ünye Anafarta İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ali Kıvanç, belediye başkanı olarak görev yaptı.

Günün önemine ilişkin açıklamasında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tebrik ediyor, gençlerimizi, çocuklarımızı kutluyorum. Bugün çok özel ve değerli bir gün. Böyle güzel ve mutlu günlerin olması çok önemlidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençlerimizin, çocuklarımızın gelecek için ne kadar kıymetli olduklarını ve onların her faaliyetin içerisinde bulunurken, önemseyerek geleceğe hazırlamak noktasında işaretleri oldu. Bizler de o işaretler doğrultusunda gençlerimizi geleceğe hazırlama noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte bu şekilde yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkanlık koltuğuna oturan Ali Kıvanç ise, “Tüm çocukların bu özel günü kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk’e bize böyle güzle bir bayram hediye ettiği için çok teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Hüseyin Tavlı’nın “Bir talimat vermek isterseniz, bu talimatınız ne olurdu?” sorusuna Ali Kıvanç, “Köy okullarında okuyan çocukların bizim kadar çok parkları ve kitapları yok, onlara kitaplar gönderilmesini istiyorum. Ben Anafarta İlkokulu’nda okuyorum. Okulumuzda bir basketbol sahası var, oradaki çizgilerin boyanmasını ve kale direklerinin dikilmesini istiyorum.” şeklinde cevap verdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-