eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Şehit Gökhan Demir İlkokulu 23 Nisan Gösterisi Şölen Tadında Geçti

Ünye Şehit Gökhan Demir İlkokulu 23 Nisan Gösterisi Şölen Tadında Geçti
24 Nisan 2024 - 13:47

Ünye Şehit Gökhan Demir İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Spor salonunda gerçekleştirilen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. 1/E sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Ali Akman, muhteşem bir gösteri sergileyerek günün anlam ve önemine yakışır bir kutlama gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde başlayan etkinliklerde, öğrencilerin hazırladığı özel gösteriler büyük beğeni topladı. Renkli kıyafetleriyle sahneye çıkan minikler, dans gösterileri ve şiirlerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Öğrencilerin hazırladığı 23 Nisan temalı kostümler ve sahne dekorasyonuyla göz kamaştıran gösteriler, velileri de gururlandırdı. Öğretmen Ali Akman’ın önderliğindeki 1/E sınıfı, birlikte hazırladıkları dans ve müzik performanslarıyla adeta şölen havası estirdi.

Okul Müdürü Hüseyin AKCA, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Bugün burada çocuklarımızın neşesi ve enerjisiyle dolu bir gün geçirdik. Bu özel günü birlikte kutlamak, hepimize büyük mutluluk ve gurur verdi.” şeklinde konuştu.

Ünye Şehit Gökhan Demir İlkokulu 23 Nisan etkinlikleri, öğrenci, öğretmen ve velilerin bir araya gelerek coşkuyla kutladığı unutulmaz anılara sahne oldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-