eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Verildi

Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Verildi
25 Nisan 2024 - 12:26

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca gidecek Hacı adayları için Müftülük konferans salonunda 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde 2 gün boyunca uygulamalı Hac Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Hac Eğitim Seminerinde hacı adaylarına “İbadet Bilinci ve Hac İbadeti, Yolculuğa Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Hazırlık, Ana Hatlarıyla Hac ve Umre Menasiki, Haccın Hikmeti ve Hacdaki Sembollerin Anlamı, Hac İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci ve Temel Sağlık Bilgileri” konularında seminerler verilerek hac farizası uygulamalı olarak gösterildi.

Seminerler İl Müftüsü Dr. İsmail ÇİÇEK, İlçe Müftüsü Hüseyin OKUŞ, Müftülük Şube Müdürü Metin KAÇMAZ, ve İl Vaizi Süheyla ŞEREMET tarafından verildi.

Seminer sonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından Hacı adaylarımıza Sağlık kuralları hususunda bilgilendirme yapıldı.

Programın akabinde İl Müftüsü Dr. İsmail ÇİÇEK, İlçe Müftüsü Hüseyin OKUŞ’u ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-