eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIRIK BOX TRAFOSU TEHLİKE SAÇIYOR

KIRIK BOX TRAFOSU TEHLİKE SAÇIYOR
29 Nisan 2024 - 23:27

Fevzi Çakmak Mahallesi Tamirhane Sokak’ta kırık halde bulunan box trafoları tehlike saçıyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Yaşar Yıldız mahalledeki bu tehlikeyi görerek hemen uyarıda bulundu. Yıldız, kırık trafonun vatandaşların sıklıkla geçtiği bir yerde bulunduğunu belirterek bu box trafosunun değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Ayrıca sokaktaki aydınlatma direklerinin de yanmadığına dikkat çeken Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Yaşar Yıldız yetkililere seslenerek şu ifadeleri kullandı;

Kırık Box Trafosu Tehlike Saçıyor

Fevzi Çakmak Mahallesi Tamirhane Sokak’ta box trafoları araçların çarpması sonucu parçalanmıştır. Burada insanlarımız tehlikeyle karşı karşıyadır. Bu sokakta elektrik kesintileri meydana geliyor. Ekipler arızayı çözdükten sonra tekrardan bu arıza yenileniyor. Şuanda Tamirhane Sokak’ta elektrik aydınlatma direkleri yanmıyor. Bu sokaktaki aydınlatma direkleriyle ilgili yetkililerle görüşeceğim. Bu box trafosu da şuanda kırık durumdadır. Çelik halatlarla bağlanmış durumdadır. İnsanlar buradan geçiyor, çocuklar burada oynuyor. Vatandaşlara herhangi bir tehlike olmaması için bu box trafosunun değiştirilmesi gerekmektedir. Aynı sıkıntı 50 metre ileride de var. Bu kutunun içine hayvanlar giriyor ve canlarını kaybediyor. Bu sorunun bir an önce YEPAŞ yetkilileri tarafından ele alınmasını talep ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-