eskort samsun

ÜNYENETHABER

Söğütlü Sokak Yenileniyor

Söğütlü Sokak Yenileniyor
28 Nisan 2024 - 23:30

Fevzi Çakmak Mahallesi Söğütlü Sokak’ın makus tarihi sona eriyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi’ne Muhtar olan ve mahallesi için çalışmaları başlatan Yaşar Yıldız, Fevzi Çakmak Mahallesi’nin önemli noktalarından biri olan Söğütlü Sokak’ın çalışmalarının son sürat devam ettiğini açıkladı.

Sokağa fiber optik internet kablosu, ışıklandırma, sıcak asfalt, kaldırım, kanalizasyon, yağmur atık su mazgalları yapılacağını ve sokağın yepyeni bir görünüme kavuşacağını belirten Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Yaşar Yıldız, seçimlerde desteklerinden dolayı mahalle halkına teşekkürlerini ileterek şu ifadelerde bulundu;

“Fevzi Çakmak Mahallesi Söğütlü Sokak için çalışmaları başlattık. Söğütlü Sokak’ın makus tarihi bitiyor. Söğütlü Sokak’a fiber optik internet kablosu, ışıklandırma, sıcak asfalt, kaldırım, kanalizasyon, yağmur atık su mazgallarımız yapılacaktır. Söğütlü Sokak, çok modern ve gelişmiş olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fevzi Çakmak Mahallesi Söğütlü Sokak sakinlerine hayırlı olsun. Bundan sonra Tepeyolu, Fındıklı, Gazhane ve Onur Sokaklarımızın asfalt ve parke taşlarının yenilenmesini bekliyoruz. Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin 31 Mart seçimlerine bizlere göstermiş oldukları güven ve vermiş oldukları yetkiden dolayı teşekkür ediyorum.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-