eskort samsun

ÜNYENETHABER

Özel Yeni Rekor Okulları Ünye’de Kayıtlara Başladı

Özel Yeni Rekor Okulları Ünye’de Kayıtlara Başladı
28 Nisan 2024 - 23:55

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı ve ÇAKIR MEDYA İmtiyaz Sahibi Cihan Çakır ile ÇAKIR MEDYA ailesi, Özel Yeni Rekor Okulları’nın kurucuları ve yöneticileri olan Sayın Hasan Kaya, Sayın Hamdullah Başaran ve Sayın Feleknaz Kaya Başaran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Katılar yokuşunda yeni eğitim-öğretim dönemi için kayıtlara başlayan eğitim yuvasına başarılar dileyen Çakır, Ordu/Ünye’deki Rekor Okulları’nın hızlı ve kaliteli bir ivme yakalayacağına olan inancını ifade etti.

KAYA,”YENİ BAŞARILAR HEDEFLİYORUZ”

Özel Yeni Rekor Okulları’nın Onursal Başkanı Sayın Hasan Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretler ve tebrikler için teşekkürlerini iletti. Hasan Kaya, “ÇAKIR MEDYA ailesinin ve Sayın Cihan Çakır’ın nazik ziyareti bizi çok mutlu etti. Bu desteklerle daha da güçlenerek eğitimde yeni başarılar elde etmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

ÇAKIR,”KALİTEYİ GÖRDÜK”

ÇAKIR MEDYA ailesi ve Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Cihan Çakır’ın ziyareti, Rekor Okulları’nın toplumun farklı kesimlerinden aldığı destek ve ilginin bir göstergesi olarak değerlendirildi.Özel Yeni Rekor Okulları’nın Ünye eğitim ve öğretimine yeni bir nefes ve kalite getireceğine inancının tam olduğunu belirten Çakır,”böyle kaliteli eğitim kurumlarının şehrin gelişmesine olumlu bir etki edeceğini ifade ederek , ”Ünye’mize hayırlı uğurlu olsun ”dedi

Çakır,ayrıca bu tür ziyaretlerin, eğitim kurumları ve medya arasındaki iş birliğini güçlendirerek toplumun eğitim alanındaki gelişimine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-