eskort samsun

ÜNYENETHABER

Uzm. Dr. Ali Coşkun Görevinden Ayrıldı

Uzm. Dr. Ali Coşkun Görevinden Ayrıldı
30 Nisan 2024 - 14:42

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Ali Coşkun bugün yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını duyurdu.

Türk Tabipler Birliği’nin Büyük Kongre Delegeliğine aday olan Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, mevzuat gereği Ordu Tabip Odası Başkanlığından ayrıldığını açıkladı.

Türk Tabipler Birliği’nin Ordu Tabip Odası Büyük Kongre Delegeliğine aday olduğunu açıklayan Uzm. Dr. Ali Coşkun, veda mesajında şu açıklamalarda bulundu:

2020-2024 yıllarında onur duyarak yaptığım Ordu Tabip Odası Başkanlığı görevimden , mevzuat nedeniyle devam edemeyip, 5 Mayıs 2024 Pazar günü ayrılıyorum. Amacım bundan sonra yoluma büyük kongre delegesi olarak , bir nefer olarak devam etmek olacaktır.

Hakkınızı helal edin.

Tek meslek odamız ve bizi birbirimize görünmez ama sımsıkı meslek dayanışması ile bağlayan Ordu Tabip Odamıza sahip çıkın, onu öksüz bırakmayın.

Siz sahip çıkarsanız, meslek odamızın koruyucu gölgesi her zaman sizleri ve hekimlerimizi koruyacaktır.

Ayrışmayın, siyasi değil, devletçi olun, birlik olun. Birlikte çok daha güçlüyüz.

Hastalarımız ile aramıza kimsenin girmesine müsade etmeyin. Hastalarımız da yakınları da bizlere emanettir. Mesleğimizin yegane sebebi onlardır, insanlardır.

Zorluklara birlikte göğüs gerelim, aziz vatanımızda, şanlı ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde. Birlikte mücadele edelim. Bu aziz vatanı terketmeyelim, ülkemizin bizlere ihtiyacı var.

Siz ibni Sina ile Tıbbiyeli Hikmet ve Refik saydam çizgisinde güvenle geleceğe ilerleyen TÜRK HEKİMLERİSİNİZ. Atamızın mukaddes canını emanet ettiği yegane hekimler sizsiniz.

Vatan da, Bayrak da, halkımız da size emanettir.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-