eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyeli Yıldız Ameliyat oldu

Ünyeli Yıldız  Ameliyat oldu
11 Mayıs 2024 - 0:01

Trabzonspor’un genç yeteneği Muhammed Ali Çamkerten, sol diz ön çapraz bağ yaralanması nedeniyle ameliyat oldu. Sezonun son maçında yaşadığı sakatlıkla başarılı bir sezonu üzücü bir şekilde noktalayan Çamkerten’in ameliyatı, Trabzonspor Kulübü tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu.

U19 takımında bu sezon 17 maça çıkan ve 1 gol atan genç futbolcu, sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak. Ancak ameliyatının başarılı geçtiği ve genel durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ameliyat sonrası rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanması planlanan Muhammed Ali Çamkerten’in, Trabzonspor camiası tarafından gelecek vadeden bir futbolcu olarak görüldüğü biliniyor. Geçtiğimiz aylarda A takıma yükselerek profesyonel yapılan genç oyuncunun, sağlık durumunun en kısa sürede normale dönmesi ve sahalara geri dönmesi bekleniyor. Trabzonspor camiası, Çamkerten’e acil şifalar dilerken, genç oyuncunun sağlığına kavuşup tekrar sahalarda boy göstermesini dört gözle bekliyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P