eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

FORMALİTE MAÇINI KAYBETTİK

FORMALİTE MAÇINI KAYBETTİK
12 Mayıs 2024 - 23:12

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden  Ünye 1957 Spor   3-1 mağlup etti

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin 26. Haftasında kendi sahasında Ünye 1957 Spor’u ağırladı. Maçın 30. Dakikasında 10 kişi kalan ve uzatmalar ile birlikte 70 dakika 10 kişi oynayan Yeşil – Beyazlı ekip sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Çarşamba Şehir Stadyumunda oynanan mücadelede Çarşambaspor’lu oyuncu Mehmet Bavver Özbahçeçi, maçın 30. dakikasında orta saha da rakibine yaptığı müdahale sonrası ikinci sarıdan sonra kırmızı kart gördü. Rakibinin eksik kalması sonrası baskısını artıran Ünye 1957 Spor, maçın 35. dakikasında penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Murat Çam, Ünye 1957 Spor takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısına hırslı ve istekli başlayan Çarşambaspor 49. dakika da Rıdvan Gökçe’nin attığı gol ile skoru 1-1’e getirdi. Attığı gol sonrası da baskılı oyununu devam ettiren Yeşil Beyazlı ekip yakaladığı net pozisyonlardan yararlanamadı. Maça yedek başlayan ve maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Mert Aktaş, 74 ve 83. dakikalar da attığı gol ile Çarşambaspor’u 3-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 3-1 Çarşambaspor galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşmayı 3-1 mağlup tamamlayan yeşil beyazlı ekip ligi 49 puanla 4. sırada tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P