eskort samsun

ÜNYENETHABER

Dünya Dondurma Şampiyonu Başarı Hikayesini Paylaştı

Dünya Dondurma Şampiyonu Başarı Hikayesini Paylaştı
23 Mayıs 2024 - 17:57

Vali Muammer Erol, Ordu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ORDUSİAD) ‘İş Geliştirme’ Toplantısında iş insanları ile bir araya geldi.

Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy,, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İl Defterdarı İbrahim Bayraktar, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, ORDUSİAD Başkanı İdris Altunel ve yönetim kurulu üyeleri ile iş insanları katıldı.

Her ay düzenli olarak yapılan ve Ordu’nun iş başta olmak üzere birçok konularının ele alındığı toplantıda yeni üyelere rozet takıldı.

Toplantıda dondurmaları ile dünya çapında ün yapan Celal Karaarslan’ın başarı hikâyesine de yer verildi. Yaptığı dondurmalar ile 4 kez Avrupa Şampiyonu, 1 kez de Dünya Şampiyonu olan Celal Karaarslan, yapmış olduğu fındıklı dondurma ile ilimizin en önemli tarım ürünü olan fındığın yurt dışında elde ettiği başarıyla tanıtımına katkıda bulundu.

Toplantının sonunda dünya dondurma şampiyonu Celal Karaarslan üretimini yaptığı dondurmadan ikram etti. İş insanları ile soru-cevap gerçekleştirdi. Karaarslan’a dondurma yapımıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-