eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar, Mevlid Kandilini Kutladı

Başkan Çamyar, Mevlid Kandilini Kutladı
22 Aralık 2015 - 0:09

makam

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini kutladı.

Başkan Çamyar mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimize duyulan derin sevginin, gönüllerden sözlere aktarılması ve insanlığın ebedi aydınlığa kavuşması için her yıl peygamberimizin dünyaya gelişini Mevlid Kandili olarak kutluyoruz.

Bilindiği gibi asırlardır karanlığa gömülmüş olan dünyamız bu mübarek gecede O’nun nuruyla aydınlanmış, yolunu kaybetmiş olan insanlık ebedi rehberine kavuşmuştur. Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) iyilik yapmayı, dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına riayet etmeyi, yetim ve kimsesizlere kol kanat germeyi öğütleyerek tüm insanlığa en güzel örnek olmuştur. Peygamber Efendimizi sevmek ve onu örnek almak demek, onun sünnetlerini hayatımıza yansıtmak ve yaşamak, davranışlarımızı onun örnek ve tavsiyelerine göre şekillendirmek demektir. Bu Mübarek günün feyz ve bereketinden istifade ederken; içimize yönelmek ve nefis muhasebesi yapmak, insanlık nezdinde ki görev ve sorumluluklarımızı hatırlamak, iyi, doğru ve güzelin timsali olma yolunda azmimizi yenilemek, hepimiz için bir huzur vesilesi olacaktır.

Bu vesile ile Mevlid Kandili’nin bütün Müslümanların ve bütün insanlığın ebedi kurtuluşuna, huzur ve mutluluğumuza, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-