eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Yeni Başkanına Bugün Kavuşuyor

Ünye 1957 Spor, Yeni Başkanına Bugün Kavuşuyor
02 Haziran 2024 - 23:53

Ünye 1957 Spor’da Olağanüstü Genel Kurul Bugün Yapılacak

Ünye, Ordu – Bölgesel Amatör Lig’de Ordu’yu temsil eden Ünye 1957 Spor’da bugün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirilecek. Daha önce yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen toplantı, bu kez çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Mevcut başkan Murat Narin, yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Bu durum, kulüpte yeni bir liderlik arayışını gündeme getirdi. Son  gelişmenin ardından Ordu Akkuş doğumlu iş insanı Fatih Çakır, başkanlık görevine adaylığını duyurmuştu.

TEK ADAY YOLA ÇIKTI

Başkan adayı Çakır, bu gece bir önceki dönemin kulüp başkanı Osman Karayiğit ile birlikte Ünye’ye doğru yola çıktı. Başkanlık  için şuana kadar başka bir isim adaylığını açıklamazken, Fatih Çakır’a şimdiden Ünye 1957 Spor’un yeni başkanı olarak bakılıyor.

Fatih Çakır, Ünye 1957 Spor’un gelecekteki hedefleri ve projeleri hakkında yaptığı açıklamada, “Kulübümüzü daha ileriye taşımak, başarılarını artırmak için elimizden geleni yapacağız. Yönetim olarak tüm taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Kongrede yapılacak olan oylama, kulübün yeni başkanını belirleyecek ve Ünye 1957 Spor’un gelecekteki yönelimlerini şekillendirecek. Kongre saat 17’de Kulüp binasında gerçekleştirilecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P