eskort samsun

ÜNYENETHABER

Tüzen ve Sezgül Ailelerinin Mutlu Günü

Tüzen ve Sezgül Ailelerinin Mutlu Günü
11 Haziran 2024 - 8:58

Geçtiğimiz hafta sonu, Melike ve Servet Sezgül ile Nuran ve Yunus Tüzen çiftlerinin evlatları Esra ve Samet, görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın kıydığı nikah sonrası genç çift, evlilik cüzdanlarını alarak mutluluklarını pekiştirdi.

Nikah merasiminde konuşan Başkan Tavlı, “Melike ve Servet Sezgül ile Nuran ve Yunus Tüzen çiftlerinin evlatları Esra ve Samet kardeşlerimizin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Rabbim genç çiftlerimize iki cihan saadeti nasip etsin. Mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Görkemli Düğün Töreni

Düğün, her iki ailenin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra siyasiler ve iş dünyasından pek çok davetlinin katılımıyla renklendi. Misafirlerin memnuniyeti için her detayın özenle düşünüldüğü tören, görkemli bir atmosferde gerçekleşti. Aileler, gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenerek misafirlere bol bol ikramda bulundu.

Unutulmaz Anlar

Tüzen ve Sezgül aileleri, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederken, gece boyunca süren eğlence ve ikramlarla misafirlerin unutulmaz bir gece yaşaması sağlandı. Esra ve Samet çifti, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese minnettarlıklarını dile getirdi.

Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-