eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

ORDU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA
11 Haziran 2024 - 12:11

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 05 Nisan -11 Kasım 2023 tarihleri arasında Ünye ilçesi Çatak ve Aydıntepe Mahalleleri ile Çaybaşı ilçesi Çınar Mahallesinde (Polis Bölgesi) faili meçhul (3) adet “Tarım Aracı ve Aletleri (Pat-Pat) Hırsızlığı” meydana gelmiştir.

Olayların aydınlatılmasına yönelik; Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma (JASAT), Jandarma Asayiş Timleri ve Çaybaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde bahse konu olayları gerçekleştiren şüphelilerin A.C.S. (27/E), Y.S. (26/E) ve S.Y. (33/E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.

Şüpheliler, çaldıkları Tarım Araçları (Pat-Pat), ile birlikte yakalanmış olup hırsızlığa konu malzemeler müştekilere teslim edilmiştir. Olay ile ilgili (3) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiş, (2) şüpheli şahıs tutuklanarak Ünye M Tipi K.C.İ.K.’na teslim edilmiş, (1) şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-