eskort samsun

ÜNYENETHABER

Valimiz Sayın Muammer EROL’un Türk Kızılay’ının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Valimiz Sayın Muammer EROL’un Türk Kızılay’ının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı
11 Haziran 2024 - 15:53

Toplumsal dayanışmayı sağlamak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak gibi önemli insani görevler üstlenen ve birçok konuda öncü olan Türk Kızılay’ı afetlere müdahale, sağlık, sosyal yardım ve kan temini gibi alanlarda hizmetler sunan, toplumun tamamını kucaklayan ve toplumumuzun tamamı tarafından kucaklanan 156 yıllık köklü geçmişiyle en önemli sivil toplum kuruluşlarımızdandır.

Türk Kızılay’ı, evrensellik ilkesiyle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her türlü afet ve felakette farklı kuruluşlarla işbirliği yaparak ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. İnsanlığın ve barışın hizmetinde olduğunu her vesileyle gösteren Türk Kızılay’ı, düzenlediği insani yardım faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır.

İnsana en büyük değeri veren medeniyet birikimimizin bir gereği olarak zorda kalana yardım etmeyi görev kabul eden Türk Kızılay’ı, halkımızdan aldığı güç ve destekle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında meydana gelen her felaketin ardından insanların yardımına ilk koşan kuruluşumuz olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, insanlığa hizmet aşkıyla hareket eden Türk Kızılay’ının 156. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, değerli mensuplarına başarılar diliyor, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan tüm vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-