eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE GELENEK SÜRÜYOR

ÜNYE’DE GELENEK SÜRÜYOR
17 Haziran 2024 - 15:05

ÜNYE’DE GELENEK DEVAM ETTİ

Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi işbirliği ile Geleneksel olarak gerçekleştirilen Kent Bayramlaşma programında gelenek yine bozulmadı.

Atatürk Parkı Sosyal tesislerinde düzenlenen programa çok sayıda kişi katıldı.

Ünye Kaymakam Vekili Avni Kula, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Siyasi Parti İlçe Başkanları STK ve Oda Başkanları, Dernek Başkanları, Muhtarlar, Belediye MeclisÜyeleri ve vatandaşların katıldığı programda bayram tebrik kutlama konuşmalarının ardından dualar edildi.

Ünye Kaymakam Vekili Kula, “Kurban Bayramı’nıTebrik ediyorum”

Programda bir konuşma yapan Fatsa Kaymakamı ve Ünye Kaymakam Vekili Avni Kula, “Ünye’deki birlik ve beraberli ortamının örnek olmasını dileyerek Kurban Bayramınıkutluyorum” dedi.

Başkan Tavlı, “Kurban Bayramı Zulümlerin Durmasına Vesile Olsun”

Tüm İslam Âleminin Kurban bayramını tebrik ederek sözlerine başlayan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmasında, “Cenab-ı Allah böyle birlik, beraberlikve kardeşlik içerisinde nice bayramlara erişmesi nasip eylesin. Bu bayramda her zaman olduğu gibi Kurbanlarımız kestik, komşularımız, büyüklerimiz ve hastalarımızı ziyaret ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Ancak bunu zulüm içerisindeyaşayan ve kutlayamayan kardeşlerimiz var. Bugün bu milli ve manevi bayram günümüzün bu zulmün son bulmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

Programda daha sonra Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK, Oda ve Dernek Başkanları tebrik konuşmalarını gerçekleştirdiler

Program edilen duaların ardından son buldu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-