eskort samsun

ÜNYENETHABER

FİTNE ATEŞİNE ODUN ATMAYIN

FİTNE ATEŞİNE ODUN ATMAYIN
05 Ocak 2015 - 9:43

17 OCAK’TA MHP İL KONGRESİ YAPILACAK

AA

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu eski Milletvekili Rıdvan Yalçın, 17 Ocak’ta yapılacak olan MHP Ordu İl Başkanlığı kongresi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçmişte söylediği gibi Türkiye’nin bu dönem MHP’ye gerçekten ihtiyacı olduğunu belirten Yalçın, hiçbir zaman çuvalla oy almayacağız harmandan da çalmayacaklarını, her bir dalın ucundan bir tekleme alır gibi zor ve zahmetli olacağını söyledi.

Böyle olduğu için MHP’li olmanın zor ama onurlu bir duruş olduğunu söyleyen Yalçın, “Seçime aylar kala yapılacak il kongreleri bu nedenle hayati önemdedir. Sayın genel başkanımızın buyurduğu gibi kongreler demokratik yarışa sahne olacak, ülkücü hukuk ve ahlaka uygun cereyan etmesi halinde kazanan MHP olacaktır. Onun için acizane camiamıza çağrım odur ki; saygı hakim olsun salona, sevgi sarmalına dönsün buluşmamız. Çok güzel kongreler yaptık geçmişte, kimsenin kimseyi tehdit etmediği, yan gözle bakmadığı, sonucun yenmek yada yenilmek olarak değil bayrak yarışı olarak kabullenildiği ve sonuçta salondan tek yürek tek bilek olarak çıkıldığı kongreler. Dilerim yine öyle olur düşmanlarımız üzülür, umudunu MHP’ye bağlamış olanlar gururlanır.”

Adaylara da çağrıda bulunan Rıdvan Yalçın, “Onun için aday olacak arkadaşlarımızdan istirhamım diğer aday olanları suçlamak, kötülemek yerine kendilerini anlatmalarıdır. Sizden camiamızın beklentisi şahıslar üzerinden yakılan fitne ateşine odun atmak değil, partimizin ivmesini artıracak çalışmalar ve camiamızı ordu kamuoyu önünde temsil edecek meslekli, saygın bir kadroyu ortaya koymanızdır. O yollardan geçmiş bir kardeşiniz olarak bilirim ki nefsinize hakim olmak kolay olmaz böyle zamanlarda lakin kısa süreli Kahraman olmak ile camianın kalbinde saygın bir yer tutmak arasında siz ikinciyi seçin isterim. Sonuçta alemlerin rabbi yüce Allah partimiz ilimiz ve ülkemiz için hayırlı ne ise onu nasip etsin.” dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-