eskort samsun

ÜNYENETHABER

”SYDV” İÇİN MUHTARLAR SANDIK BAŞINA GİTTİ

”SYDV” İÇİN MUHTARLAR SANDIK BAŞINA GİTTİ
24 Aralık 2015 - 0:09

nnnÜnye Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2016 yılı faaliyet dönemi Mütevelli Heyeti Üyesi muhtar seçimi yapıldı.Ünye Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  2016 yılı faaliyet dönemi Mütevelli Heyeti Üyesi muhtar seçimi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Seçimin Divan Başkanlığını Ünye Saca Mahalle Muhtarı Osman Sarıkahraman, Divan Katipliğini ise Sahilköy Mahalle Muhtarı Mehmet Şensoy ve Ünye Taşça Mahalle Muhtarı Sabri Ocak yaptı.

Seçimde 85 mahalle muhtarının 80’i oy kullandı. Gizli oy açık tasnifle yapılan seçimde Mütevelli Heyetinde görev almak için aday olan Bayramca Mahalle Muhtarı Cengiz Bahçe 51 oy, Yaycı Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk 36 oy, Kaledibi Mahalle Muhtarı Üzeyir Nazlı 31 oy, Hanyanı Mahalle Muhtarı Mustafa Yazıcı 22 oy ve Ortayılmazlar Mahalle Muhtarı Seyhan İhtiyar 8 oy aldı.

Oyların çoğunu alan Cengiz Bahçe ve Mustafa Öztürk Mütevelli Heyetine seçildi. Bir önceki yıl da Mütevelli Heyetine seçilen Cengiz Bahçe, bu yıl 2. kez seçilmiş oldu.

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Hakan Kuzu, Mütevelli Heyeti görevlerine ilişkin şu bilgiyi verdi:

“Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti 15 günde bir olmak üzere ayda iki defa toplanarak yardıma ihtiyacı olan kişilerle ilgili karar alma organıdır. Bu heyet Ünye Kaymakamı Mustafa Demir Başkanlığında toplanır ve heyette Belediye Başkanı, İlçe Müftüsü, Milli Eğitim Müdürü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İlçe Sağlık Grup Başkanı, iki hayırsever ve iki mahalle muhtarı bulunur. Burada bulunan muhtarlar yılda bir defa seçilerek, 1 yıl boyunca heyette görev yaparlar, sonra yıl ise tekrar seçim yapılarak işleyiş bu şekilde devam eder.”

.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-