eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Emniyete Yeni Araç Takviyesi

Emniyete Yeni Araç Takviyesi
09 Temmuz 2024 - 14:13

Altınordu’da bulunan 22 muhtar Ordu İl Emniyet Binasında Ordu Valisi Muammer Erol ve İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ile bir araya gelerek “Asayiş ve Trafik Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantı bitiminde İl Emniyet Müdürlüğüne tahsisi yapılan yeni araçların teslim töreni yapıldı. Toplantıda, muhtarlar Emniyet Müdürü Atilla Aksoy’a mahallesinde meydana gelen sorunlardan bahsetti. Müdür Aksoy, sorunları not aldı. Müdür Atilla Aksoy, kentte meydana gelen trafik kazaları ve evden hırsızlık konusunda da bilgiler verdi. Müdür Aksoy, “Ordu’da trafik kazaları yüzde 83.3 azaldı. Aynı şekilde ‘evden hırsızlık’ vakalarında da yüzde 94.4 oranında azalma sağladık.”

 

İl Emniyet Müdürlüğü'ne 9 Yeni Araç

Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 9 aracın teslim töreni gerçekleştirilmesinde Ordu Valisi Muammer Erol, konuşma gerçekleştirdi.

“Derneğimize Teşekkür Ederiz”

Vali Erol, “Muhtarlarımızla beraber bu töreni gerçekleştirmek istedik. Öncesinde yaptığımız toplantıda çalışmalarımız verimli daha nasıl olur diye konuştuk. Bu toplantıyı güzelleştirmek adına emniyet birimine sunduğumuz yeni 9 tane ekip aracını hizmete sunmayı muhtarlarımızla birlikte yapmak istedik. Bu yıl içerisinde toplam 35 yeni aracın emniyet hizmet hizmetlerinin görülmesinde kullanıma sunduk. Ordu Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği’ne teşekkür ediyoruz. İnşallah derneğimizin emniyet hizmetlerini kolaylaştırması yönündeki gayret ve çabalarında şehrimizin insanlarının da sahip çıkmasını beklediğimizi de belirtmek isteriz.

 

İl Emniyet Müdürlüğü'ne 9 Yeni Araç

“Halkımızda Sahip Çıkmalı!”

Emniyet hizmetleri şehrimizde güvenliğin asayişin sağlanması noktasında çok başarılı bir seviyede götürülüyor. Bu başarının devam ettirilmesi ve daha da iyileştirilmesi bu hizmetin sunulmasında kullanılan aracın gerecin ekipmanın niteliğiyle de doğru orantılı. En basitinden asayiş hizmetlerinde daha iyi bir seviye ve daha güvenli bir şehir istiyorsak. Hizmetlere sahip çıkmalıyız.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-