eskort samsun

ÜNYENETHABER

KOMŞUDA SKANDAL GÖRÜNTÜLER

KOMŞUDA SKANDAL GÖRÜNTÜLER
25 Aralık 2015 - 11:34

VİDEO HABER

HYH

 

 

Dün akşam YouTube’da paylaşılan bir video Türkiye’de sosyal medyanın yeni gündemi oldu. Kısa sürede binlerce kişinin izlediği video, Giresun’un Bulancak ilçesinde kamuya ait bir aracın fazla su taşıdığı şüphesiyle jandarma tarafından durdurulması görülüyor.

Videonun merkezinde, Jandarma Başçavuş Zeki Evrim Dörtyol ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın tartışması yer alıyor.

Giresun Bulancak’ta yayın yapan Gazete Savaş’ta yer alan haberde, pazar günü gerçekleşen olayın Bulancak Belediyesi’ne ait araçların Kovanlık yolu üzerinde bulunan bir dereden izinsiz olarak çakıl alması üzerine geliştiği belirtildi.

Belediye Başkanı aracın durdurulmasına sert tepki gösterirken, jandarma komutanı yasalar gereği “tonaj aşımı” kontrolü yapmak zorunda olduğunu ve tankerin kantara çıkarılması gerektiğini söyleyerek savcıyı arıyor.

Bu video sosyal medyayı ikiye böldü.

Kimileri Belediye Başkanı’nı haklı buldu. Kimileri jandarmanın kuralları uygulamaya çalışarak görevini yaptığını ve başkanın sert üslubuna rağmen nezaketini koruduğunu belirtti.

Belediye Başkanı’nın kamyonun tartılmasına izin vermeyip komutana yönelik rüşvet suçlaması, “paralelci” iddiası ve su tankerinin durdurulmasını “MİT TIR’larının” durdurulmasına benzetmesi de tartışma yarattı.

Trafik kontrolünü yapan jandarma ve savcı arasında geçen fakat videoya yansımayan konuşmalar ile jandarma astsubayı ve komutanının arasında geçen telefon konuşmalarının ardından belediye kamyonunun salınıp salınmadığı ya da nasıl bir cezai işlem uygulandığı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-