eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Yaşanan İşkencede Perde Arkası

Ünye’de Yaşanan İşkencede Perde Arkası
25 Aralık 2015 - 17:32

rrrr

Ünye Yüceler mahallesinde evine hırsız giren İlhan Faruk Torunoğlu, yaşananları anlattı. Torunoğlu, Gürcü uyruklu 2 kişinin evin arka tarafına merdiven dayayarak içeri girdiklerini, annesi ve ananesine saatlerce işkence yaptığını belirtti.

Elleri Ve Ağızlarının Bağlı Olduğunu Gördüm

İlhan Faruk Torunoğlu açıklamasında; “Saat 18’de biz dernekteydik, misafirimiz vardı onu İstanbul’a göndermek için saat 22 arabasını bekledik. Arkadaşımızı yol ettikten sonra saat 22.30 gibi eve geldim. Kapıya vurdum kimse açmadı. Bende arka kapıyı anahtarla açtım, evin içerisinin dağınık olduğunu gördüm ve annemle ananemin elleri ve ağızlarının bağlı olduğu12310624_10205953651775924_6609641226926663977_nnu gördüm. Daha sonra hırsızların benden 5 dakika önce kaçtığını öğrendim hemen peşlerine düştüm ama hırsızları yakalayamadık.

Kelepçe İle Ellerini Ve Ayaklarını Bağlamışlar

“Evimde demir bir kasa vardı, o demir kasanın anahtarını istemişler. Anneme ve ananeme anahtar yüzünden işkence yapmışlar. Anahtarın bende olduğunu öğreniyorlar, benimde eve kalabalık geldiğimi görünce evden kaçıyorlar. Annemin ve ananemin vücudunu çeşitli yerlerinde morluklar var, bıçak darbe izleri var. Kelepçe ile ellerini ve ayaklarını bağlamışlar.

Bunlar Bir Çete

Bunu yapanlarda Gürcü uyruklu şahıslar. Biri uzun boylu, biri kısa. Kısa olanın kaş ve kirpikleri sarı renkte olduğunu biliyorum. Aynı kişiler 1 haftadır Ünye’de başka yerlere girip hırsızlık yapmış. Bunlar bir çete.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-