eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ak Parti Teşkilatı Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Teşkilatı Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
26 Aralık 2015 - 20:05

vfAk Parti Ünye İlçe Teşkilatı Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantısı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Ak Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İkizce Belediye Başkanı, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ise dayısı Tuncer Mutlu’nun cenazesi nedeni ile programa katılamadı.

Toplantıda ilk olarak Bekir Şimşek başkanlığında İbrahim Balcıoğlu, Zekayi Baş, Aslıhan Okutan ve Emre Ereren’den oluşan divan kurulu oluşturuldu.  Cenazesi nedeniyle İlçe Danışma Toplantısına katılamayan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’ün yerine Ak Parti Ünye İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Çakmakçı açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

MİLLETİN TEVECCÜHÜ İÇİN HİZMETLER DEVAM EDECEK

Mustafa Çakmakçı açılış konuşmasında;Biz ekip olarak biliyoruz ki, halkla aramıza mesafe koymadığımız sürece, bu 2milletin yüzü bizden başka bir tarafa yönelmez. Onun için ekip olarak çok çalışacağız ve bu milletin vermiş olduğu oyların hakkını teslim ederek, hem dualarını alacağız hem de gönüllerini fethetmeye devam edeceğiz.

Onun için biz hizmet edeceğiz ki, bu milletin yüzü gülecek. Biz hizmet edeceğiz ki bu milletin teveccühü devam edecek.Biz şu an ne yapıyor, neleri takip ediyoruz? Şöyle ana başlıklarla  projelerimizden bahsetmek istiyorum.

Ünye Devlet Hastanesi, Ünye Organize Sanayi ,Küçük Sanayi Sitesi, Konteyner Liman ,Üniversite Kampüs Alanı, Ünye – Niksar Yolu ,Gençlik Merkezi, Doğalgaz ,Kültür Merkezi, Kentsel Dönüşüm  çalışmaları hakkında bilgi verdi ve başta Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Divan toplantısında söz alan diğer konuşmacılar işe şöyle konuştular.

3HİZMETLER KOLAY OLMUYOR

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ,Ak Parti Hükumeti zamanında gerçekleştirilen ve kendi görevi dahilinde gerçekleşen bütün hizmetlerin zorluğuna ve önemine değinirken bu işleri başarmanın görüldüğü gibi olmadığını sadece slaytlarda izlendiği gibi basit gerçekleştirilmediğini belirti.Bu hizmetleri yaparken bir yapana birde bana sorun.Yapılan işler ortada ve büyük işlerdir.”Parti içinde hasımlığın olamayacağını sadece hısımlığın olacağını söyledi .

ZAFER SARHOŞLUĞUNA KAPILMAYIN4

Ahmet Çamyar’ın ardından konuşma yapan Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ise şunları söyledi; “1 Kasım Seçimlerinde teşkilat olarak çok iyi çalışmanın neticesinde Ünye %71.1, Ordu’da %63.1 oy alarak başarı ile sonuçlandırdık. Bunan sonra yapılması gereken işimiz daha zordur. Böbürlenmeden ve başarının rehavetine girmeden 280 bin seçmenin vebali ile hareket etmeli ve çalışmalarımızı kaldığımız yerden sürdürmeliyiz”dedi.

KİMSE BANA MİLLİYETÇİLİKTEN AHKAM KESMESİN

5Uğur Çelenk’in ardından konuşan Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ise şöyle konuştu; “Kendini milliyetçi olarak gören birçok insan ve siyasi parti liderinden daha çok milliyetçi bir Cumhurbaşkanımız var. Bütün muhalif baskılara rağmen kardeşi kardeşe kırdırmama adına büyük bir azim ile sürdürülen Güneydoğu’daki açılım maalesef, PKK denilen terör örgütünün uzatılan barış eline silahlanarak ve silahları bırakmayarak devlet ile inatlaşması bugün Güneydoğu’da yaşanan ortamı beraberinde getirmiştir. Kimse devletten üstün değildir. Türk veya Kürt kardeşlerimizin huzurunu bozan her türlü terörist gruba karşı devletimiz dimdik ayakta durarak mücadelesini sürdürecektir”dedi.

ORDU LOKOMOTİF BİR KENT

Metin Gündoğdu’dan sonra konuşan Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da; “Ordu’nun Karadeniz’in lokomotifi 6olduğunu ve son seçimlerde çıkardığı 4-1’lik netice ile Ankara’da itibarının arttığını ve yakinen izlendiğini belirterek işlerinin yoğunluğu nedeniyle Ordu’ya gelemeyen Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş’un selamını ileterek konuşmasını bitirdi.

Konuşmaların ardından Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantısı basına kapalı devam etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-