eskort samsun

ÜNYENETHABER

Gündoğdu Ünye’den Meydan Okudu

Gündoğdu Ünye’den Meydan Okudu
28 Aralık 2015 - 0:09

AA

Ünye Ak Parti ilçe teşkilatı Aralık ayı danışma toplantısına katılan Ordu milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı konuşmada,AK parti dönemi bu ülkenin yükseliş dönemidir,bu çoğrafya ya hakim olan bir neslin torunları olarak, Türk-Kürt kardeşliğini bozdurmadan,içimizdeki nifakçılara rağmen terörün sonunu getireceğiz ve milletin adamının peşinden gideceğiz dedi.

Ordu milletvekili Metin Gündoğdu açıklamalarına şöyle devam etti;

2002 SONRASI TÜRKİYE’NİN YÜKSELDİĞİ YILLARDIR

Partimizin kurucusu milletin adamı Sayın Cumhurbaşkanımız bu millete bir güzel dönem daha yaşattı. Bu dönemlerin tamamına baktığımızda millet bunun haricindeki dönemlerde hep itilmiş horlanmış br kenara bırakılmış. Ama bu dönemlerde millet her zaman daha önde tutulmuş.  Allah ondan razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyp Erdoğan’ın sayesinde medeniyet coğrafyası dediğimiz coğrafyanın tamamında Türkiye hatırlanmış ve herkes gözünü Ankara’ya, Türkiye’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza çevirmiştir.

MİLLETİN ADAMI İLE DİMDİK YÜRÜYECEĞİZ

Bugünkü yaşadığımız zorluklar dış güçlerin bizim medeniyet coğrafyasındaki güçlenişimizi kaldıramadıkları içindir.  Buna bu millet asla müsaade etmeyecek. Bugün Türkiye’yi Rusya’ya gidip şikayet etmeye kalkışanlar, Türkiye’nin içerisinde bulunan ana muhalefet partisi dış güçlere karşı tek yumruk olmamız gerektiği günlerde, tutupta Türkiye’yi suçlayıcı açıklamalar yapması hangi görüşten olursak olalım bu milletn hiçbir evladına yakışmayacak tutumdur. Ama ne yazık ki dış güçlerin iç maşaları Türkye’yi köşeye sıkıştırmak için var güce çalışıyorlar. Allah’ın izni ile bizler de milletin adamı ile birlikte var gücümüzle son nefesimize kadar bu milletin geleceği için çalışacağız. Bu milletin geleceği için dik duracağız, doğru söyleyeceğiz ve milletin adamı ile birlikte yürüyeceğiz.

TÜRK -KÜRT KARDEŞLİĞİNİ BOZDURMAYACAĞIZ

Bugün Güneydoğu’da ciddi bir olay ile karşı karşıyayız. Güneydoğudaki olay bizim 2012 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın baldıran zehri dahi içmeye varım Türk ve Kürtleri birbiri ile kardeşliğini bozdurmayacağım. Bu kardeşlik devam edecek diye 3 yıl boyunca bütün muhalefetin eleştirisine rağmen bir mücadele verdi.

Çözüm süreci, milli birlik ve kardeşlik süreci dedik. Bu süreç sonuçlanacak dedik ve kardeşliğimiz devam edecek. 1000 yıldır  beraber olduğumuz, kız alıp kız verdiğimiz bu kardeşlerimiz ile birlikteliğimiz devam edecek.

HER ŞEYE RAĞMEN BAĞRIMIZA TAŞ BASTIK.

Ama terör örgütü 3 yıl sonra bz terör örgütüyüz silahları bırakmayız dedi. Devletinde bir sabrı var. Sayın Cumhurbaşkanımız artık yeter dedi. Devletnde bir sabrı var. Kimse bu devletin sabrını yoklamasın. Biz de gereğin yaparız. Şuanda Güneydoğuyu terörden tamamen temizlemek için mücadele ediyoruz. Bu mücadele sırasında elbette yüreğimiz yanıyor ve şehitlerimiz geliyor. Bütün şehtlerimizi rahmetle anıyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun. Ama bu mesele hükumetimizin kararlılığıyla Türkiye’nin gündeminden kesinlikle kaldırılacaktır. Kimse endişeye kapılmasın. Bu saatten sonra terör meselesi bu ülken gündeminden kesinlikle kaldırılacaktır.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-