eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ÇAMYAR’IN UNUTTUĞU GERÇEKLER VAR

BAŞKAN ÇAMYAR’IN UNUTTUĞU GERÇEKLER VAR
25 Nisan 2016 - 0:17

 

XCXC

 

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Faruk Korkmaz ,Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ile birlikte Tabakhane Deresinde devam eden ıslah çalışmalarını yerinde incelemesi ve her çıktığı tv kanalında burayı anlata anlata bitirememesinden dolayı açıklamalarda bulunma gereği duyduğunu söyledi.Başkan Korkmaz ,Ünye Belediye Başkanı Projeyi kendi projesi gibi gösterse de asıl bu çalışma önceki belediyenin projesi ve ürünüdür.Ama görüyoruz ki Başkan Ahmet Çamyar inatla bunu kabul etmemeye devam ediyor dedi.

TABAKHANENİN BİTİRİLMESİ BU DÖNEME NASİP OLDU

“Ünye Belediyesi göreve geldiğinden bu güne kadar kendince çalışmalar yapıyor. Fakat bana göre tabakhane bu çalışmalardan biri değil. Çünkü devlet su işleri daha önceki belediye döneminde bu konuyu ele almış, hatta ihalesi yapılmıştı. Bir dönem önce Belediye Başkanı olan Ahmet Arpacıoğlu bu proje için çk uğraştı.Sadece işin bitirilmesi bu belediye dönemine nasip oldu.

Ben, şuan ki belediye başkanının bunu kendi projesi gibi göstermesini doğru bulmuyorum.  Bu olay Büyükşehir Belediyesi’nin, daha önceki belediye döneminde yapılan otogarı kendi afişleriyle reklam etmesi gibi bir şey olur. Ünye Belediyesi’nin şuan ki yönetimi eğer tabakhane deresini biz yaptık derse, bu Büyükşehir Belediyesinin otogar yapmasına benzer.” Dedi.

00470848478

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-