eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI KONGREYE Mİ GİDİYOR ?

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI KONGREYE Mİ GİDİYOR ?
28 Aralık 2015 - 10:19

BGS

Ak partide Kongreye yapacak mı tartışmalarına,Ak parti ilçe Başkanı Arif Ergün son noktayı koydu.Ergün gazetemize yapmış olduğu açıklamada ikinci ayda kongreye gidebiliriz dedi. Ak Parti’de seçim takvimin denilen bir şey yoktur, gerek görürsek yılbaşından sonra bir kongre yapabiliriz dedi.

İlçe Başkanı Arif Ergün kongre kararı alırsak Şubat ayına tarih verebilirim.Ama kongre ile alakalı net birşey söylemek için çok erken dedi.Çünkü önümüzde 2017 var ,bir sene sonra zaten olağan kongremiz var.Biz teşkilat olarak seçim yapmak istiyoruz , yönetimimiz bu kanaatte ,lakin Ankara bir sene böyle gidin ,olağan kongreye az kaldı derse yapacak bir şey yok dedi.

BU MİLLETE BORCUMUZ VARimages

Halkımız bizlere teveccühlerini göştererek %71 lik oy verdi.Bizde buna layık olmak için tüm gayretimizle çalışmamız gerekiyor.Bu millete hizmet borcumuz var dedi.  En büyük amacım, Ünye’nin 30 yıldan bu yana kanayan yarası olan OSB’nin gerçekleşmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Başbakan Yardımcısı Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Ünyeli hemşerimiz Numan Kurtulmuş Bey bu makamında olduğu sürece, Ünye’ye getirebileceğimiz tüm hizmetleri getirmeye çalışacağız..dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-