eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

*Ünye Şehir Stadı’nın Durumu Tepki Çekiyor*

*Ünye Şehir Stadı’nın Durumu Tepki Çekiyor*
30 Eylül 2024 - 1:27

*Ünye Şehir Stadı’nın Durumu Tepki Çekiyor*

Ünye, yıllardır spor kenti olma yolunda marka haline gelen bir şehir olarak,   Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Ünye Kadın Futbol Takımı ve Ünyesporu ile adından söz ettiriyor. Ancak Ünye Şehir Stadı’nın mevcut durumu, bu olumlu imajı gölgelemeye başladı.

Vatandaşlar, stadın zemininin bakımsız ve düzensiz olduğunu, adeta patates tarlasına döndüğünü belirtiyor. Ayrıca stadın çevresindeki alanların çöplüğe dönüşmüş olması, özellikle ulusal televizyon çekimlerinin yapıldığı dönemlerde şehri kötü yansıtıyor. Sporla anılan Ünye’nin, böyle bir stadyumla anılmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, yetkililere seslenerek acil çözüm beklediklerini dile getirdiler.

Ünye’nin Türkiye çapında elde ettiği başarılar ve spor kenti olma hedefiyle örtüşmeyen bu görüntünün, kısa zamanda düzeltilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, Ordu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Ünye İlçe Müdürlüğü’nü göreve davet ettiler. Spor şehri Ünye’nin, hem sporculara hem de izleyicilere yakışan bir stadyuma kavuşması isteniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-