eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Mehmet Üstündağ Yeniden Refah Ünye İlçe Başkanı Olarak Atandı

Mehmet Üstündağ Yeniden Refah Ünye İlçe Başkanı Olarak Atandı
08 Ekim 2024 - 23:02

Mehmet Üstündağ Yeniden Refah Ünye İlçe Başkanı Olarak Atandı

 Karadeniz radyo televizyon ve gazeteden Derneği Başkanı   Cihan Çakır  ve Başkan yardımcısı Semanur Beşikci’ye Yeniden Refah Partisinden ziyaret gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı’na iş insanı Mehmet Üstündağ atandı. Daha önce Ünye İlçe Teşkilat Başkanı olarak   görev yapan Üstündağ, Hayati Balcı’nın 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı için görevden ayrılmasıyla geçici olarak başkanlık  görevine getirilmişti.

5 Ekim itibarıyla genel merkez tarafından asaleten atanan Üstündağ, göreve geldiği günden itibaren parti çıtasını güçlendirmek için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

Üstündağ, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Bu göreve layık görülmemden dolayı başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Partimizin kasım yerinde gerçekleştireceği kongreye kadar halkımızla yakın ilişkileri kurarak, bir siyaset yürüteceğiz. Ünye’nin takipçileri yakından takip etmeye devam ediyor” dedi.

Üye Sayısında Önemli Artış

Mehmet Üstündağ, partiye olan ilgiyi vurgulayarak, üye faaliyetlerinde büyük bir ivme kazandıklarını belirtti.  Üstündağ, “Yeni üye kayıtlarında ülke genelinde  diğer partileri geride bıraktık. Ünye’de de benzer bir başarıyı yakaladık, bu da halkımızın değişimine olan talebinin bir göstergesidir” dedi.

“Milli Görüş’ün Belirleyici Gücü Olacağız”

Üstündağ, Yeniden Refah Partisi’nin Ünye’de güçlü bir alternatif olarak farklılaştığını ve partiye olan güvenin her geçen gün arttığını söyledi. “Yapılan anketlerde %29’larda oy potansiyeline ulaştık. Halkımız bizi alternatif olarak görüyor ve iktidara yürüyüşümüzde bize destek veriyor. Biz, Ünye’ye Milli Görüş’ün ömrümüz var” diyerek iddialı ifade etti.

Ünye’nin Sorunları Takipte

Sanayi Sitesi, Organize Sanayi Bölgesi, Akkuş   Yolu ve Ünye Fakültesi gibi takip eden takipçi olacaklarını belirten Üstündağ, “Bu kutsal görevde herkese eşit mesafede durarak, Ünye’nin için bu hizmet bayrağını  taşıyacağız ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-