eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

REİS SPOR’DAN OKÇULUK ATAĞI

REİS SPOR’DAN OKÇULUK ATAĞI
07 Ocak 2016 - 1:51

FCDÜnye’de yeni okçuluk kulübü kuruldu. Reis spor kulübü bünyesinde  okçuluk  branşında faaliyet göstermeye başlıyor.Reis Okçuluk Kulübü’nü kurarak faaliyetlerine başlayacaklarını belirten Cavit Arslan ,1990 yılından beri 13 branşta bir çok sporcu,antrenanör ve hakem yetiştirdik.Kulüp olarak Ünye’mize okçuluk branşımızla hizmet vermeye başlıyoruz.Sporcularımız diğer spor dallarında gösterdiği başarıyı ,okçulukta da göstereceğine eminim .Reis  Okçuluk Kulübü Başkanı olarak engelli ve normal kategorilerde profesyonel sporcularımızla Ünye’mizi temsil etmenin heyecanı ile kulübün kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Okçuluğun gelişmesi için önümüzdeki günlerde birçok çalışma başlatmak istediklerini belirten Reis Okçuluk K10346273_10206168325840501_4383771911921471027_nulübü sorumlusu Cihan Çakır, ”Ata sporumuz okçuluğa gençlerimizden ve engelli arkadaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda kulübü kurarak çalışmalara başladık. Yeni kulüp olmamıza rağmen  İlçe Müdürümüz Aydın Kuyumcu’nun ve başkanlarımızın verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacak bu tür çalışmalara her daim destek vereceklerini belirten Reis Okçuluk Kulübü sorumlusu Cihan Çakır, Okçuluk Kulübündeki sporculara  faaliyetlerinde başarılar diledi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P