eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Play Off ‘da Bal Ligi Takımları Gelecek

Play Off ‘da Bal Ligi Takımları Gelecek
editor( unyenethaber@hotmail.com )
11 Ocak 2016 - 0:42

MJKLÜnye 1957 Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sarı, gazetemize yapmış oluğu açıklamada ilk yarıyı ve yeni transferin gelişini değerlendirerek taraftarlardan her zaman oluğu gibi destek istedi.

Başkan Sarı, Ünye 1957 Spor’un ilk yarı performansı ile ilgili şunları söyledi; Ünye 1957 Spor ilk yarısında toplama 8 maç oynadık. 1 maçımız ertelenmişti. Bu hafta o ertelenen Kumruspor maçımızı oynayacağız. Onun haricinde 7 galibiyet, 1 beraberlik ile hiç mağlubiyet almadan averajla takımımız gayet iyi gidiyor. Şuanda lider durumdayız. 2. yarıda da maçlarımızın bir kısmını deplasmanda bir kısmını da kendi sahamızda oynamaya devam edeceğiz. İnşallah 2. Yarıyı da lider tamamlayarak Play Offlara katılmak. Play Offlarda da eleme usulü ile devam edeceğiz.  Finalde de Bal Ligi takımı ile karşılaşacağız. Karşımıza çıkan Bal Ligi takımı ile mücadeleyi kazanırsak seneye Bal Ligi’nde mücadele edeceğiz” dedi.

Başkan Sarı, Ünye 1957 Spor’un yeni transferi Kadir Teril hakkında şunları söyledi; “Adıyaman 1954 Spor’dan bir kardeşimiz geldi. Kendisi aslen Çorumludur. Bizimle oynamak istediğini söyledi. Biz kabul ederek takıma katkısı olacağını düşündüğümüz için anlaşmamızı yaptık. Önümüzdeki günlerde bonservisini getirecek ve takım ile sahaya çıkmış olacak” dedi.

Seyircilerimiz Bizi Her Zaman Desteklesinler

Başkan Sarı, sözlerini şöyle noktaladı; “Seyircilerimiz bizi her zaman desteklesinler. Biz şuana bir üst lige çıkmak için mücadele ediyoruz. Çıkacağımıza da eminiz. Taraftarlarımızı maçlara stadımıza bekliyoruz ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P