eskort samsun

ÜNYENETHABER

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR
12 Ocak 2016 - 2:07

12546082_1655996001326189_1363078105_oÜnye Belediye Başkan Vekili Zekai Baş, Başkan Yardımcısı Murat Ocak ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlhan Kartal, gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Kısa Sürede Bu sektörde Başarılı Oldunuz

Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak Çakır Medya ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.Görüyorum ki kısa bir sürede 2.gazetenizi çıkardınız.Öncelikle sizlere ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.Medya sektöründeki çalışmalarınızın sonucunda kısa sürede geldiğiniz nokta bizleri sevindirdi.Memleketimize bundan önce olduğu gibi bundan sonrada güzel işler başaracağınızdan eminim dedi.

Medya Group’unuzun İlçemizin Kalkınmasında Payı Olacağına İnanıyorum

Gazetecilik, bir iş ve meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla bir kamu hizmeti olduğunu ifade eden Ünye Belediye Başkan Vekili Zekai Baş, “Gazetecilik, halkımızın doğru ve objektif olarak bilgilendirilmesi işinin yerine getirildiği onurlu bir meslektir. Mesai mefhumu gözetmeksizin, her şartta görevlerini yerine getirirken, ilçemizin kalkınmışlık düzeyine ve kamu hizmetlerinin yürütümünde önemli katkıları olan başta Çakır Medya Gruop  çalışanları olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, başarılar dilerim” dedi

Olaylara Objektif Bakmaya Çalışıyoruz

Çok sağolun bizleri unutmadınız buraya kadar geldiniz, Gazeteciler Günümüzü kutladınız. Yeri geldi yapılanları eleştirdik, yeri geldi alkışladık. Bizler asla tehdit unsuru değil, halkla  kurumlar arasında köprü durumundayız. Bunun her zaman böyle bilinmesi arzusundayız.  İkinci gazetemizi de çıkarttık ,şuanda okuyucularımız ile buluştu bunun heyecanını sizlerle paylaşmak ayrıca bizleri sevindirdi dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-