eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’Yİ DEĞİŞTİREN BAŞKANDAN GAZETEMİZE ZİYARET

ÜNYE’Yİ DEĞİŞTİREN BAŞKANDAN GAZETEMİZE ZİYARET
12 Ocak 2016 - 12:34

VFFFÜnye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çakır Medya ailesin ziyarette bulundu. Başkan Çamyar gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’la bir araya geldi..

BAŞARILI BAŞKANDAN GAZETEMİZE ÖVGÜ

Ziyarette aynı zamanda yeni yayın hayatına geçen Metropol Gazetesi için iyi dileklerini ileten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar , bir işi başarmanın ve  hedefe ulaşmanın en önemli yolunun iyi bir ekipten geçiyor.Görüyoruz ki kısa sürede almış olduğunuz mesafe bu meslek adına  ve bizler adına son derece memnun edicidir. Demek ki başarıya giden yolda il önce ekip ruhu ve planlamanın öneminin büyük olduğu bir kez daha net olarak ortaya çıkıyor.1,5 yıl önce girdiğiniz Medyaya renk ve yenilik kattınız.

10 Ocak Gazeteciler Gününüzü kutluyor, güzel işlere imza atmanızı temenni ediyor çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

SİZ BİZLERE IŞIK OLUYORSUNUZ

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ise ,Ünye’nin çehresini,geleceğini değiştiren markalaşma yolunda hızlı adımlar atan Vizyon sahibi bir Başkanının bulunduğu bir kentte layık bir iş çıkarma adına ,markalaşan bir şehirde sadece yerel değil, bölgesel olarakta markalaşan bir medya grubu  olmak istiyoruz.Ve sizin ufkunuz ve bakış acınız bizlere ışık oluyor dedi.

HALKLA İÇ İÇE BİR BAŞKAN

Ziyaret sonrası Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.Aynı şekilde Başkan Çamyar’da halktan gelen  sevgi seline karşılık verdi.Onlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-