eskort samsun

ÜNYENETHABER

İŞ MAKİNESİ DEVRİLDİ

İŞ MAKİNESİ DEVRİLDİ
08 Ocak 2015 - 15:20

Tehlikelere Rağmen Hizmete Devam

10931414_1574524402762883_2988455909862246023_n

Ünye Belediyesi kışın getirdiği bütün zorluklara rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle yaklaşık 40 köy yolu ulaşıma kapanırken, şehirler arası yollarda da kazalar meydana geldi.

Ünye Belediyesi Destek Hizmetleri Birimi Karla Mücadele Ekipleri yoğun kar yağışı nedeni ile yer yer bir metreye kadar ulaşan kar yağışının kapattığı yolları açmak için yoğun mesai harcıyorlar. Yol açım çalışmaları kapsamında okul servisleri, grup bağlantı yolları, hasta ve cenazelerin olduğğu mahallelere öncelik tanınıyor.

Bu kapsamda çalışmalar 24 saat aralıksız olrak devam ediyor. Ünye’de ulaşıma kapanan yaklaşık 40 mahalle yolunun açım çalışmaları kapsasmında zaman zaman ekipler zor anlar yaşıyor. Bu bağlamda Ünye Belediyesi Destek Hizmetleri Birimi Karla Mücadele Ekibi, Saraçlı Mahallesi Yunus Emre Türbe mevkiinde yol açma çalışmaları gerçekleştirilirken iş makinasının devrilmesi sonucu ekipler zor anlar yaşadı.Can kaybının yaşanmadığı olayda ekipler büyük tehlike atlattı.Devrilen iş makinası Ünye Belediyesi Destek Hizmetleri Birimlerince devrilen iş makinası olay yerinden kaldırılırken çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-