eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TAEKWONDO’DA HEDEF BÜYÜK

TAEKWONDO’DA HEDEF BÜYÜK
editor( unyenethaber@hotmail.com )
08 Şubat 2016 - 1:02

VİDEO HABER

IMG_4664

 

2016 Eğitim Öğretim yılında orta okullar arası taekwono şampiyonası il seçmeleri 10 Şubat 2016 Çarşamba günü Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. İl Şampiyonasında Ünyemizden 4 okuldan 4 sporcu ile katılacak.

Şampiyona öncesi Reis spor kulübü Başkanı Cavit Arslan gazetemize açıklamada bulundu,Sporcularımız Mehmet Akif Ersoy Orta Okulundan,İmam Hatiptan bir sporcumuz , YİBO İmam Hatip Orta Okulundan bir sporcumuz var. Bu 4 sporcumuzla biz bu şampiyonaya gireceğiz.

İlimizde en az 2 altın madalya bekliyoruz. Türkiye Şampiyonasına katılabilmemiz için 2 tane sporcumuz  birinci olmak sorunda. Bu sporcularımız deneyimli sporculardır. Geçen yıllarda yine bu şampiyonalara girmişlerdir. Derece ve madalyalar almışlardı. Biz geçen yıl orta okullar arasında Ünye’ye Mehmet Akif Ersoy Orta Okulunda okuyan bir sporcumuz orta okular arası türkiye finalinde Türkiye 2. olmuştu. Bu yıl da sporcularımızdan aynı başarıları bekliyoruz.

Bizler sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Geçen sene orta okullarda maçlara girenler bu sene liseler arası maçlara girecekler. Bunların hepsi orta okul maçlarına ilk olarak giriyorlar.  Onlar burada birinci oldukları taktirde 1-5 Mart tarihleri arasında Erzincan’da yapılacak orta okullar arası Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen katılacaklardır. Bu Türkiye Şampiyonasına gitmek için önce il şampiyonasını geçmeleri gerekiyor. Sporcularımız ilde kilolarında birinci olurlarsa Türkiye Şampiyonasında bizleri temsil edeceklerine inanıyoruz. Bizler sporcularımıza güveniyoruz.

Biz yıllardır taekwondo da ilçemize madalyalar getirdik. Bizler bu sporuzu tabiri caizse pazara kadar değil ölene kadar yapan bir grubuz. Türkiye temsilcisiyiz. Kulübümüz sadece taekwondo da değil bazı branşlara biz Karadeniz İl Temsilciliğini yapıyoruz.

Bizlere destek olanlara teşekkür ediyoruz

 

Reis Spor Kulübü Yönetim Kuruluna da kulübümüze vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu işler sadece antrenör kesimiyle olmuyor. Bizim bu sporu yapmamıza vesile olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Beye özellikle teşekkür ediyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu Beye teşekkür ediyoruz. Bize maddi konuda yardımcı olan Türkiye Şampiyonalarına sporcularımızı yollayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ve Çaybaşı’ndaki spor kulübündeki sporcularımızında Türkiye Şampiyonalarına gitmelerine ve malzeme yardımında bulunan Çaybaşı Belediye Başkanımız İsmet Yanık Beye özellikle teşekkür ediyoruz.

Biz sporcuların arkasında en çok teknik konularda arkalarında durabiliyoruz. Madi konularda bu kurumların yardımı olmasa sporcularımız Türkiye Şampiyonalarına gidemezler. Çünkü bir Türkiye Şampiyonasına gitmek demek bir sporcu için 800 bin lira demektir. Hiçbir velimizinde bunu karşılayamayacağını, bir Türkiye Şampiyonasına giden 5 veya 6 sporcu olunca bu 5 veya 6 milyar masrafı oluyor. Bizler bu konuda bize destek olan Belediye Başkanları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P