eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE GENÇLERBİRLİĞİ SPORA RAKİP DAYANMIYOR

ÜNYE GENÇLERBİRLİĞİ SPORA RAKİP DAYANMIYOR
07 Şubat 2016 - 18:59

mkT

Ordu U-19 Liginin 4 haftasında, Ünye Cevizdere stadında cumartesi oynanan maçta Ünye Gençlerbirliğispor ile Fevzi Çakmakspor karşı karşıya geldi.Mücadelede Ünye Gençlerbirliği sahadan 8-1 gibi farklı sonuçla ayrıldı.

 
Maçta baştan sona üstün olan Gençlerbiriğispor ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.
 

 Halil Korkmaz yönetiminde , Kalede Bahrican Güllü savunmanın sağında Sefa Temizyurek, ortasında Yavuz Palabıyık , Yasin Yılmaz, sol bekte Beytullah Çat orta alanın ortasında Emrah Aktaş, Mücahit Şimşek onların önünde Murathan Tapci Bedirhan Öztürk ve Emrullah Gümüş santraforda Arda Yılmaz on biri ile sahaya çıktı.

Maçın  ilerleyen dakikalarında oyuna  Tufancan Tamturk, Yunus Emre Çat ve Dursunhan İldeniz girdi.

 

Maçın ilk yarısı 2 gol Bedirhan, 2 gol Arda, 1 gol de Murathan’dan geldi ve ilk yarı 5-0 sona erdi.

 ikinci yarıya da fırtına gibi başlayan Ünye Gençlerbirliğispor  Bedirhan 2 gölü ve Dursunhan attığı tek golle sahadan 8-1 galip ayrıldı.

 Oynadığımız 4 maçı da kazanarak lideriz

 Maçtan sonra gazetemize konuşan Halil Korkmaz : Bugün sahada daha önce forma veremediğimiz futbolcularımızı da oynatma fırsatı bulduk, onlar hep aklımın bir köşesindeydi iyi de oynadılar. ilk onları sonra diğer futbolcularımı tek tek tebrik ediyorum, Allah’ın izniyle 4 de 4 yaptık ve liderliğimizi sürdürdük. Şimdi 1957 Ünyespor ile oynayacağız onları yenmek için saha içinde ve dışında ne gerekiyorsa yapacağız .Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Çatalpınarspor, Kabataşspor, 1957 Ünyespor farketmez… Buradan yöneticilerimize ve başkanımıza da çok teşekkür ediyorum 4 maçta da yağmur çamur demeden buraya geldiler ve bize destek oldular dedi.

 

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P