eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Basketbol Ateşi Ünye’de Yanıyor

Basketbol Ateşi Ünye’de Yanıyor
editor( unyenethaber@hotmail.com )
09 Şubat 2016 - 0:02

VİDEO HABER    

x

 

 

Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Basketbol Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Grup Müsabakaları’nın açılış seramonisi 08 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 10:00’da Ünye Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılış seramonisine Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ordu Gençlik Hizmetleri İl Spor Şube Müdürü Aziz Erdoğan, öğrenciler ve antrenörler katıldı.

Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Basketbol Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Grup Müsabakaları’nın açılış seramonisi Saygı Duruşu ve İstikal Marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nı ardından konuşma yapan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, şunları söyledi; “2015-2016 Okul Sporları faaliyetlerinde yer alan okul müsabakalarımız Ünye ilçemizde yapılmaktadır. Bu müsabakaları yapmak üzere Ünye ilçemize geldiğiniz için sizleri en güzel şekilde ağırlamanın mutluluğunu duyuyoruz. Hepiniz hoşgeliniz. Müsabakaların sağlıklı bir şekilde gitmesi, tüm sporcularımızın güzel bir şekilde müsabaka yapmalarını ve müsabakalara en güzel şekilde başarılara almanızı diliyorum. Saygılarımı sunuyorum”dedi.

Ordu Gençlik Hizmetleri İl Spor Şube Müdürü Aziz Erdoğan, ise şunları söyledi; “Ordu ilimizin güzide ilçemiz Ünye’de sizleri ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Yapacağınız müsabakalarda başarılı olmanızı temenni ediyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış seramonisiyle program sona erdi.

 

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P