eskort samsun

ÜNYENETHABER

Karla Mücadele’de Kriz Masası Kuruldu…VİDEO HABER

Karla Mücadele’de Kriz Masası Kuruldu…VİDEO HABER
09 Ocak 2015 - 11:09

Başkan Ahmet Çamyar, Karla Mücadele Ekiplerinin Çalışmalarını Yerinde İnceledi. 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Başkan Yardımcıları Murat Ocak, Ali Kemal Mehel ve Fen İşleri Müdürü, Temizlik İşleri Müdürleri İle Birlikte Atatürk Mahallesi Anafartalar Sitesi bölgesinde Kar Yağışı nedeni ile kapanan mahalle yolu açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çamyar, burada bir açıklama yaptı” Bugün karla mücadele kapsamında bir kriz masası oluşturarak bir toplantı gerçekleştirdik arkadaşlarımızla birlikte. Toplantı sonrası buradayız. Ünye’mizde 50 personel ile   karla mücadele çalışmalarını yürütüyoruz. Büyükşehirle koordineli bir şekilde yapmış olduğumuz protokol çerçevesi içerisinde bütün araçlarımız 24 saat boyunca çalışmaya devam ediyorlar. Şu dakika itibari ile 85 mahallemizden kapalı mahallemiz yok. Araçlarımız özellikle üst bölgelerde Ortaköy, Dereköy, Pelitliyatak, Yenikent ve Tekkiriraz bölgesinde yoğun bir şekilde bütün mahallelerde eş zamanlı çalışmalara devam ediyorlar. Özellikle muhtarlarımızla yapmış olduğumuz görüşme çerçevesi içeresinde bir memnuniyetin olduğunu ifade etmek istiyoruz. Önceliğimiz hastalararımıza ,yaşlılarımıza doktora ihtiyacı olan yada bakıma ihtiyacı olan bölgelerde acil müdahale yapmak suretiyle ihtiyaçları giderme noktasında çalışmalara öncelik vererek gayret sarf ediyoruz. Bir taraftan da kar yağmaya devam ediyor. Yarından itibaren bütün personellerimizi kaldırımların ve şehir içinde çalışmalara ağırlık vermeyi planlıyoruz. Kar güzellik demek, saflık demek, beyazlık demek, duruluk, arılık demek. Diğer taraftan baktığın zaman ise fazla olduğunda mağduriyet demek. Biz bu mağduriyeti sıfıra indirmeye gayret sarf ediyoruz. Gecenin bu saatinde greyderimiz çalışmalarına devam ediyor. Tuzlama çalışmalarımız şehir içerisinde sabaha kadar devam edecek. Gece gündüz demeden, mesai gözetmeksizin çalışan tüm ekibimize başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve operatörlerimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ardından Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Greyder, ‘in Direksiyonuna Geçerek Yolların Açılması Noktasında Personele Yardımcı Oldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-