eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

ÜNYE 1957 SPOR LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR
10 Şubat 2016 - 0:36

CazIeUEUcAALdhy

Ordu 1. Amatör Lig A Grubu’nda maç eksiği ile Altınordu Belediyespor’un ardından ikinci sırada bulunan Ünye 1957 Spor 11.Haftanın erteleme maçında yarın Perşembespor’u konuk edecek.

 

24 Ocak 2016 Pazar günü oynanması gereken ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Ünye 1957 Spor-Perşembespor karşılaşması yarın Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak. Saat 13.00’te başlayacak karşılaşmayı Yunus İlhan, Tarık Akyürek, Özgür Özmen hakem üçlüsü yönetecek. Ünye 1957 Spor için liderlik koltuğuna tekrar oturma müsabakası anlamına gelen mücadele için son hazırlıklar tamamlandı. Geçtiğimiz Cumartesi Gölköyspor ile Durugöl 1 Nolu sahada karşı karşıya gelen ve rakibini ikinci yarıdaki oyunu ile 5-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar ara vermeden hazırlandığı Perşembespor maçından 3 puan bekliyor. Son çalışmasını bugün yapan yeşil-beyazlılarda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Perşembespor karşısında maçı kazanıp, 3 puanı hanesine yazdırmak amacıyla sahaya çıkacak olan Ünye 1957 Spor sahadan galibiyetle ayrılması halinde liderlik koltuğuna yeniden oturacak. Yeşil-beyazlılar A Grubunda bir maç eksiği ile 31 puanla Altınordu Belediyespor’un hemen 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P