eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

LİDER GERİ DÖNDÜ

LİDER GERİ DÖNDÜ
10 Şubat 2016 - 15:17

Ünye 1957 Spor 6-0 Perşembespor

wew

Ordu 1. Amatör Lig A Grubu’nda maç eksiği ile Altınordu Belediyespor’un ardından ikinci sırada bulunan Ünye 1957 Spor 11.Haftanın erteleme maçında bugün Perşembespor’u konuk etti.Kendi saha ve seyircisinin önünde futbol resitali veren yeşil beyazlı futbolcular sahadan farkla ayrıldı.

Saat 13.00’te başlayan karşılaşmayı Yunus İlhan, Tarık Akyürek, Özgür Özmen hakem üçlüsü yönetti.

İbrahim Yıldırım yönetimindeki Ünye 1957 Spor Ümit-Sertaç-Yunus İkiz-Özay-Kadir-Taner-Mutlu-Ömer-Ferhat-Ceyhun-Oğuzcan on biri ile sahaya çıktı.

Maçta etkili olan Ünye 1957 Spor kendi saha ve seyirci avantajını da kullanarak rakibin sürklase etti.Rakibi Perşembespor’u sahasına hapseden yeşil beyazlı takım ilk yarının sonlarında Ceyhun Bükü’nün ayağından bulduğu golle rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Yeşil beyazlı futbolcular ikinci yarıya fırtına gibi girdiler. Özellikle yeni transfer Ferhat Çelik’in hattrick  yaptığı ve Ceyhun Bükü’nün 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta diğer golü Taner Cındık attı.Böylelikle aldığı son galibiyetle Ünye 1957 Spor tekrardan liderlik koltuğuna oturdu.

Maç sonucu Ünye 1957 Spor 6-0 Perşembespor 

 

GOLLER

45. dk. 66 dk. Ceyhun BÜKÜ- 58 dk.64 dk. 86 dk. Ferhat ÇELİK- 84 dk. Taner CINDIK

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P