eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Reis Spor Madalyaya Doymuyor

Reis Spor  Madalyaya Doymuyor
editor( unyenethaber@hotmail.com )
11 Şubat 2016 - 0:26

VİDEO HABER

BG

 

 

Ordu’da orta okullar arası Türkiye Şampiyonasının ön eleme maçı olan il seçmesi yapıldı.Turnuvadan 3 madalya ile döne sporcular adına konuşan Reis spor kulübü Başkanı aynı zamanda antrenörü Cavit Arslan gazetemize açıklamalarda bulundu ve Erzincan’da yapılacak Türkiye şampiyonasından madalya beklediğini belirtti.

Reis spor kulübü Başkanı Cavit Arslan şöyle konuştu;

Bilindiği gibi bugün Ordu ilimizde orta okullar arası Türkiye Şampiyonasının ön eleme maçı olan il seçmesi yapıldı. İlimizdeki şampiyonalara 120 civarında sporcu katılmıştır.  Fatsa ilçemizden Ünye’den, Gürgentepe’den, Gölköy’den, Perşembe’den ,Çaka’dan, Ordu merkez, Gülyalı gibi Milli eğitimden 120 sporcu geldi. Bu şampiyonaya kulübümüzden 4 sporcumuz katıldı. Geçen haftalarda basın yolu ile bu şampiyonadan madalyalar bekliyoruz sporcularımız deneyimlidir dedik..

Biz ortaokul ve liselerde geçen yıllar Türkiye şampiyonları çıkartan bir kulübüz. Liseler maçı 22 mart’da olacaktır. Bugünkü müsabakalarda 41 kg ile Can Karayiğit 1. olmuştur.Bu sporcumuz 1 mart 5 mart tarihleri arasında Erzincana yapılacak olan ortaokullar arası Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.Can Karayiğit Mehmet Akif Ersoy okulumuzdan bu yarışmalara katıldı. Lisansı oradan çıktı. Tabi ki klübümüzün has sporcusudur, yine 3 sporcumuz final onayını almıştı.

Burada Can Karayiğit 1. oldu, yine 53 kiloda Beytullah Okuyucu 2. oldu, Gamze Ekmekçi’de 47 kilo ile 3. olmuştur.

Biz sporcularımıza başarılar diliyoruz ,özellikle okullarda bize yardımcı olan okul müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Okul müdürlerimiz duyarlı olmaz , lisan çıkarmazlar ise sporcularımız maça katılamıyordu.Biz özellikle Mehmet Akif Ersoy okul müdürü Kemal Türk Beye teşekkür ediyoruz, bizzat çocukların lisansları ile kendileri ilgilendiler biz bu şampiyonada kendimizi onlar sayesinde göstermiş olduk.

Yine Mehmet Akif okulundan ceyrek finalde yenilen bir sporcumuz var o da 3. oldu. Yani bizim 4 sporcumuzdan 3’ü madalya aldı ama 1’i Türkiye şampiyonasına gidecek. 3 Final attık birinde 2.  birinde 1. olduk. Biz sporcularımızı tebrik ediyoruz. Erzincan’a yapılacak olan şampiyonada’da sporcumuzdan madalya bekliyoruz dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P